9.3.09

"säg det till alla jag gillar korv"

si senior, nu är vi hemma på säker mark igen. riktigt jävla tråkigt för en oslagbar helg har det varit.

efter på tok för dyr mat, en ammande mamma 1 centimeter framför ögonen, och ett jävla krångel att hitta till bussen, blev det mer eller mindre en skrattfest utan dess like i helvetesbussen. annars vill jag påstå att 10 timmar i en buss inte är någon höjdare.

Framme i Vilhelmina 6 på morgonen. 3 mil till kusinerna sen i Pontans bil efter mera krångel. sov 3 timmar, sen fika på Stenmans, vinka i väderkameran, bad i badhuset och tacos.
Sen blev det ny mundering och in i dimman på krogen som hette Krogen med tequila som var större än väntat, Björkvallsdisco med hjulningar, en vrickad Göteborgare, mystisk badvakt och en påfrestande Dj, köpstop och aningens för mycket kramar med toaletten. Första utekvällen i Vilhelmina under mina 19 år, och det var en svinigt kul kväll.

Bakissöndag sedan, åkte till stugan och försökte åka pulka i 1 meter djup snö, gick inge bra. försökte tända en brasa, gick inge bra. På kvällen blev det bowling (JAG VAR BÄST!) och sen pulkarace i skidbacken som gick läskigt fort. Pizza när vi kom hem och sen film och chips.
Åkte hemåt vid 9 imorse i bigbros fullproppade bil. 7 timmar och ett endaste stopp på vägen. lagomt ont i bakdelen sen.
Kanon helg var det!

Inga kommentarer: